SIGNATURRETTEN
Slik lager du Ersgards
breserte bringebærlam
Vår signaturrett serveres vanligvis gjestene våre i Storstuggu. Vi tilbereder lammet i vår vedfyrte bakerovn; resultatet er et mørt, saftig, aromatisk røykpreget lam som gjestene våre elsker.
Vil du prøve selv?
Med god tid, lokale råvarer og en god jerngryte har du det du trenger for å lykkes.
I Ersgard sin signaturrett er lammelåret av Grå Trøndersau fra våre gode naboer i Øfsti Søndre.
TIL VI MØTES IGJEN - PÅ ERSGARD
Merkedagsfeiringer
3-dagers bondebryllup, konfirmanter i stram dress eller bursdagsfeiringer. Hos oss kan dere ta hele gården i bruk og skape minner for livet!
Markfiske i Stjørdalselva
Ersgard har fiskerett i Stjørdalselva – en av Norges beste lakseelver.
Våre glade laksefiskere bor godt, spiser godt og fisker godt.