Bli med å lage og smake vedovnstekt bringebær lam 3 april
Bestill påskemiddag og bli med når vi fyrer opp i ‘smuttu’ og starter tilberedingen av lammet. Prat med kokken, lær hvordan du kan lage dette i vedovn. Mens lammet godgjør seg i ovnen har vi ventepølser på lur, og ulike aktiviteter dere kan gjøre.
Hva med et besøk til våre lokale matprodusenter eller ta en luftetur opp til utkikkspunktet Spigiln? Øfsti Søndre har førpåskeåpent. Der dere kan mate sauene og hilse på gjeitekillingene, servert gårdspølser fra grillen, slappe av i gårdkáfen, samt besøke gårdsbutikk med salg av kjøtt, egg, ull og masse annet påskekos.
Etter lufteturen serveres førpåskemiddag med bresert bingebærlam, dessert og kaffe i Storstuggu i Ersgard.
Prisen er kr. 650,- pr. pers. NB! Begrenset antall plasser.