SIGNATURRETTEN

Slik lager du Ersgards
breserte bringebærlam til påske

Vår signaturrett bresert bringbærlam serveres vanligvis gjestene våre i Storstuggu. Vi tilbereder lammet i vår vedfyrte bakerovn; resultatet er et mørt, saftig, aromatisk røykpreget lam som gjestene våre elsker.

Vil du få maten servert og samtidig se hvordan vi lager lammet?
søndag 3. april 2022 har dere en unik mulighet til å delta.
Vi fyrer vi opp i bakerovnen, og lar dere bli med i tillagingen av middagen før dere blir servert vår signaturrett i Storstuggu.
(Kun bestilling, begrensede antall plasser)

Spis Ersgards signaturrett på hytta eller hjemme i påsken.
Ferdigstekt og spiseklare pakker med bringbærlam kan bestilles på forespørsel til påskem 2022.

Med god tid, lokale råvarer og en god jerngryte har du det du trenger for å lykkes med årets påskelam.
I Ersgard sin signaturrett er lammelåret av Grå Trøndersau fra våre gode naboer i Øfsti Søndre.
Rå lammelår kan forhåndbestilles og hentes i Gårdsbutikken til Øfsti Søndre 2 og 3 april 2022

Ersgard sin oppskrift på bringebærbressert Grå Trøndersau finner du her.




lam-Ersgard.png

Bli med å lage og smake vedovnstekt bringebær lam 3 april
Bestill påskemiddag og bli med når vi fyrer opp i ‘smuttu’ og starter tilberedingen av lammet. Prat med kokken, lær hvordan du kan lage dette i vedovn. Mens lammet godgjør seg i ovnen har vi ventepølser på lur, og ulike aktiviteter dere kan gjøre.

Hva med et besøk til våre lokale matprodusenter eller ta en luftetur opp til utkikkspunktet Spigiln? Øfsti Søndre har førpåskeåpent. Der dere kan mate sauene og hilse på gjeitekillingene, servert gårdspølser fra grillen, slappe av i gårdkáfen, samt besøke gårdsbutikk med salg av kjøtt, egg, ull og masse annet påskekos.

Etter lufteturen serveres førpåskemiddag med bresert bingebærlam, dessert og kaffe i Storstuggu i Ersgard.
Prisen er kr. 650,- pr. pers. NB! Begrenset antall plasser.

lam-auk.jpg

Lag Ersgards signaturrett Bresert bringbærlam på hytta eller hjemme i påsken. Pakken inneholder ferdigstekt og spiseklart vedovnstekt bringebærbresert lammelår av Grå Trøndersau fra Øfsti Søndre med saus, rotgrønnsaker og potet. Grønnsakene og potene er rå, og må tilberedes mens kjøttet varmes. Oppskrift følger med. Utlevering 3 april, samt 7. april
Prisen er 1590,- (fra 199,- pr pers)

 
 
 

TIL VI MØTES IGJEN - PÅ ERSGARD

 
ersgard_jun-2710.jpg

Markfiske i Stjørdalselva

Ersgard har fiskerett i Stjørdalselva – en av Norges beste lakseelver.
Våre glade laksefiskere bor godt, spiser godt og fisker godt.

Merkedagsfeiring.jpg

Merkedagsfeiringer – skap minner for livet!

Ekte bondebryllup, konfirmanter i stram dress eller bursdagsfeiringer. Hos oss kan dere ta hele gården i bruk og vi legger til rette for en trygg feiring for våre gjester.