Merkedagsfeiring på Ersgard
– skap minner for livet! 


Et godt selskap på Ersgard starter med en prat rundt mulighetene.

Ekte bondebryllup, konfirmanter i stram dress, 90 -åringens som inviterer til feiring
eller hva med et slektsstevne?

/  Gårdens vertskap ønsker velkommen til gården og presenterer menyen
/  Gjestebud der hovedretten serveres to ganger før dessert   
/  Kaffeservering - ta med egne kaker til kaffen
/  Gårdskåseri
/  Stemningsfulle rom og flott tun å trives i

/  Felles planlegging og befaring på gården
/  Vi har hvite duker og dekketøy, dere pynter
/  Skjerm og projektor i alle festlokalene

Fra 475 kr pr. gjest


IMG_6439-2.jpg

Storstuggu er hjerte i Ersgard, her er merkedager blitt feiret kontinuerlig i nesten 200 år. Stua er sist malt i 1860 årene og skaper en unik ramme rundt en hver feiring. Vi inviterer til gjestebud og serverer bondekost på bondevis av gårdens kokarkjerring.

Storstuggu passer fint for inntil 45 gjester

 

Fjøset er gårdens største rom og kanskje det eldste. Det er på over 200 kvm. Det har beholdt fjøspreget, men nytt robust tregulv ble lagt i 2015. Fjøset er på over 200 kvm. Her kan store bondebrylluper feires og lystige lag markeres. Fjøset har egen scene - melkestallenscene.  

Fjøset er meget fleksibelt med hensyn til bordoppsett og antall gjester. Vi har både store runde bord og langbord.

Fjøset passer best for 30-200 gjester. 

Fjøset brukes ofte i kombinasjon med Styrerommet. Styrerommet ligger vegg i vegg med fjøset og er fint som mottakelse og garderobe. 

Styrerommet er det mest moderne og allsidige rommet på gården. Det kan enkelt gå fra møterom til et trivelig festlokale. Her er det bare fantasien som begrenser pyntingen.

Rommet ligger skjermet fra resten av gården i hjørnet mellom mastufløyen og fjøset. Styrerommet har direkte inngang fra parkeringsplassen og egen hage med fantastisk solnedgang i sommerlyse kvelder.

KJEKT Å VITE

Vi hjelper til i planleggingen fra A til Å og legger til rette for at dere får en fin dag på gården vår.

Vi dekker til gjestebud med langbord og dere pynter bord og rommet slik dere ønsker. Er det godt vær, kan gjerne kaffen nytes på tunet. Tante Agate sin kake og andre kaker tar dere selv med til kaffeserveringen. Til kaffen gjør vi om til småbord, dekker et stort kakebord og serverer kaffe. Hvis dere ønsker, forteller vi gjerne litt om gården vår. 

Vi har en lekekasse til innebruk og en stor lekekasse til utebruk. Vi er veldig glad i godlyd i tunet, så her trenger ingen å være stille. Bruk gjerne gården til fotografering, aktiviteter og vielse, her er det kun fantasien som begrenser.

Vi har et brudeloft for bonderomantiske bryllupsnetter og en egen leilighet som kan leies ut før vielsen, slik at damene blir klar til feiringen. Tilreisende gjester kan også få losji hos oss.

Sammen planlegger vi feiringen slik at dere kan senke skuldrene og nyte selve dagen
— Grete Sørebø