Det skjer ting på Ersgard! 

31.mai 2016

Laksefiskeåpning

Tradisjonen tro steker vi vafler på bål og koker svartkjelkaffe fra kl. 22 til ivrige laksefiskere mens vi alle venter utålmodig på at klokka skal slå 12 slag og bli 1. juni.

Vi har leid oss mer vald, slik at vi i hele årets sesongen har over en 1km langt laksevald fra Øra til Nestrøa i tillegg til Hølen.

Ta gjerne med familie og venner som heiagjeng. De får også gratis vaffel og kaffe. Alle tar med egen mat til grillen, vi passer bålet.

Ta kontakt for bestilling av fiskekort for 1. juni og for alle andre dager i sesongen 1.juni til 31.aug. Det er begrenset antall fiskekort tilgjengelig.

Først til mølla! Skitt fiske


10-11. juni 2016 

Vedfyrt bakerovndager!

Den bakeglade Else "Sprossa" Rønnevig, importør Aud Vegerstøl og den italienske produsenten kommer - kommer du?

Det blir flere kurs både fredag og lørdag. Kursene varer i 5 timer og avsluttes begge dagene med et felles godt måltid. Det er mulig å delta på flere kurs i løpet av helgen. 

 1. Bygging av bakerovner
  Kurs i bygging av bakerovn/pizzaovn i byggesett. Produsenten av ovnene blir med, og du kan bygge din egen ovn og transportere den med deg hjem.
 2. Matlaging og brødbaking
  I kurset fyring og matlaging lærer en å fyre i ovner, forberede middag, lage deiger og mye prat om vedfyrte bakerovner av Aud Vegerstøl
 3. Pynting av brød
  Else "Sprossa" kan kunsten med å pynte gjærbakst. Imponer til jul 
 4. Workshop - menyutvikling i bakerovner
  Lokale kokker og bakere møtes og prøver ut forskjellige råvarer - rettene serveres lørdag kveld i åpen gårdspub