Det skjer ting på Ersgard! 

Åpne arrangementer er moro for oss. Vi får treffe igjen de som har vært her før, og det dukker stadig opp nye interessante mennesker å bli kjent med. Årets program er ikke ferdig utviklet, men vi fyller på kalenderen etter hvert som ting faller på plass. Hvis du har lyst til å lage et åpent arrangement sammen med oss er det flott. 


Onsdag 31.mai

Laksefiskeåpning

Tradisjonen tro steker vi vafler på bål og koker svartkjelkaffe fra kl. 22 til ivrige laksefiskere mens vi alle venter utålmodig på at klokka skal slå 12 slag og bli 1. juni.

Ta gjerne med familie og venner som heiagjeng. De får også gratis vaffel og kaffe. Alle tar med egen mat til grillen, vi passer bålet.

Vi har leid oss mer vald, slik at vi  har et over 1 km langt laksevald fra Øra til Nestrøa i tillegg til Hølen.

Ta kontakt for bestilling av fiskekort for 1. juni og for alle andre dager i sesongen 1.juni til 31.aug. Det er begrenset antall fiskekort tilgjengelig.

Først til mølla! Skitt fiske


Søndag 11. juni

Sommertråkk på Route 26

Route 26 vokser med flere medlemmer, og stadig mer aktivitet. Det er åpent hus hos alle denne dagen, og noe å finne på for en hver smak. 

I Storstuggu serveres det både varmmat, kaffe og kaker.

Vi fortsetter som i fjor, og lager pizza i vedfyrt bakerovn. Du legger det fyllet du har lyst på på en hjemmelaget bunn, før vi steker pizzaen i den vedfyrte bakerovnen.

På Låven finner du All of Irina, en skattkiste å lete i for den som vil ha litt mentalt og visuelt påfyll. 


Torsdag 29. juni

Dokumentasjon av garnfiske 2016

Dokumentasjon av garnfiske 2016

Villaksens dag

Elveierlaget og SJFF arrangerer også i år Villaksens dag på Ersgard. 

Det blir fiskekonkurranse. Målet er å få levende fisk som vi kan studere og lære av. Natursti, og servering av grillmat og ovnsbakt laks fra kl 16. God parkering på sørsiden av fjøset på Ersgard.